Alpha Wax
Producten / Anders
Alpha Wax levert met haar uitgebreide assortiment wassen aan meer dan 100 verschillende toepassingen. Een goede kans, dat uw toepassing daar bij zit.
Maar ook wanneer u op zoek bent naar een unieke oplossing voor uw productieproces dan helpt ons team van technische specialisten u graag verder met de ontwikkeling van een speciaal voor u op maat gemaakt product.
Carisma 51
Volledig geraffineerde Paraffine Was – Smeltpunt 52/54°C – speciaal ontwikkeld voor de productie van graf- en theelichten, en geschikt als component voor kaarsen
Carisma 52
Halfgeraffineerde Paraffine Was – Smeltpunt 50/53°C – Voor graf- en theelichten. Door het hoge gehalte aan iso-paraffine moleculen zeer geschikt voor de productie van vaselines en crèmes.
Carisma 56
Hoogwaardige blend van paraffine was – Smeltpunt 56/58°C. Speciaal ontwikkeld voor de productie van: gegoten en geperste kaarsen. Ook geschikt als component van wasmengsels.
Carisma 56 FDA
Hoogwaardige blend van paraffine was – Smeltpunt 56/58°C. Speciaal ontwikkeld voor cosmetica and (indirecte) voedseltoepassingen. Voldoet aan de eisen van de Amerikaanse FDA regulering en de Europese Pharmacopoeia.
Carisma 57
Hoogwaardige blend van Paraffine Was – Smeltpunt 55/59°C. Speciaal ontwikkeld voor de productie van gegoten en geperste kaarsen.
Carisma 59
Hoogwaardige blend van Paraffine Was – Smeltpunt 58/61°C. Speciaal ontwikkeld voor de productie van gegoten en geperste kaarsen.
Carisma 64
Paraffine Was – Smeltpunt 64/66°C. Speciaal ontwikkeld voor de productie van smeltlijmen
Carisma 10306
Hoogwaardige blend van Paraffine Was – Smeltpunt 54/57°C. Speciaal ontwikkeld voor de productie van wasemulsies
Shell Sarawax SX50
Synthetische Paraffine Was – Smeltpunt 52/56°C. Geschikt voor de productie van thee- en graflichten en als component voor kaarsen en wasemulsies
Shell Microwax HMP
Witte Microcrystalline Wax – Smeltpunt 84/88°C – Laag oliegehalte
Shell Microwax LMP
Witte Microcrystalline Wax – Smeltpunt 62/66°C – Laag oliegehalte
Shell Microwax MMP
Witte Microcrystalline Wax – Smeltpunt 70/76°C – Laag oliegehalte
Shell Footsoil van Microwax
Footsoil uit Microwas Productie – Smeltpunt 30/55°C – Oliegehalte: max. 10%
Shell Slackwax LMO – Origine: Rotterdam (NL)
Slackwax – Smeltpunt 50/60°C – Typisch Oliegehalte: 12%
Shell Slackwax SPO – Origine: Rotterdam (NL)
Slackwax – Smeltpunt 45/55°C – Typisch Oliegehalte: 12%











